Nieuws

Tandartspraktijk Groot Zandveld en COVID-19 wij zijn geopend!

Tandartspraktijk Groot Zandveld en COVID-19  wij zijn geopend!

14 december 2020

U kan ook tijdens de lockdown veilig bij ons terecht voor uw mondzorg behandeling, lees verder voor meer informatie.

Het beleid dat we in het kader van het corona-virus volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Voorafgaande aan uw afspraak word een email aan u verzonden wij vragen u deze door te nemen en de gestelde vragen naar waarheid in te vullen. Tijdens uw bezoek in de praktijk zullen wij nogmaals het triageschema met u doorlopen om het risico op besmettingen uit te sluiten. Daarnaast beschikken we over voldoende beschermingsmiddelen en reinigen we volgens de richtlijnen van de infectiepreventie en de corona leidraad mondzorg.

Mocht er in de dagen voor uw afspraak iets veranderen in uw gezondheid en u één van de onderstaande vragen met 'ja' kunt beantwoorden dan verzoeken wij u om uw afspraak te annuleren.

· Heeft u nu corona?

· Heeft u op dit moment huisgenoten/ gezinsleden met corona?

· Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?

· Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: Verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38 graden Celsius)?

· Heeft u huisgenoten of gezinsleden met de volgende symptomen: koorts of benauwdheid?

· Bent u in thuisisolatie?

Wij verzoeken u dringend om een mondkapje te dragen tijdens uw bezoek aan de praktijk en zullen u vragen de handen te desinfecteren bij binnenkomst. We verzoeken u na het desinfecteren van de handen uw gezicht, mondkapje en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de rijksoverheid wordt geadviseerd.

Aanvullend willen we u vragen om

· Niet te vroeg te komen.

· De aanwijzingen van ons personeel op te volgen.

· Thuis naar het toilet te gaan, ons toilet is gesloten.

· Kom alleen naar uw afspraak, indien nodig mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.

· Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk via de aangegeven route door de nooddeur.
·
in de situatie dat u nog niet bent getest op corona maar welk verkoudheidsklachten ervaart; wil dit niet betekenen dat uw afspraak door kan gaan. Ook verkoudheden willen we zoveel mogelijk buiten de deur houden.

Voor sommige behandelingen zullen we u 30 seconden laten spoelen met een desinfectie middel speciaal voor de mond.

In geval van verkoudheidsklachten of andere corona-gerelateerde klachten bij een van onze medewerkers volgen we de richtlijnen en laten we ons testen. In dat geval kan het voorkomen dat uw behandelaar niet op de praktijk aanwezig kan zijn in afwachting van de uitslag. We doen ons uiterste best de afspraken zo veel mogelijk door te laten gaan door intern vervanging te organiseren. We vragen om uw begrip als u een vervanger treft.

Ondanks corona kunt u bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt, per dag in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag in veel gevallen door uw ziektekostenverzekeraar.

Inschrijven nieuwe patiënten

Vul hier het online formulier in om uw gegevens naar ons door te sturen, wij zullen daarna kontakt met u opnemen om een afspraak in te plannen.
Op dit moment nemen we nog beperkt patienten aan.
Lees verder
Wij zijn weer geopend voor nieuwe patienten. U kunt zich hier online aanmelden.
Direct online inschrijven

Zorgkaart

Onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland.
TPGZ  Zorgkaart waardeer ons

Behandelingen

Tandarts voor orthodontie in Leidsche Rijn

Bij tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn is een ervaren en deskundige tandarts die verantwoordelijk is voor de orthodontische behandelingen bij u en uw kind (beugel).
 
Tandarts voor orthodontie  in Leidsche Rijn

Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Gespecialiseerd in verzorging en behandeling van het kindergebit
 
Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Tandarts in Leidsche Rijn

Binnen Tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn werken meerdere tandartsen, die een breed pakket aan tandheelkundige behandelingen voor u uitvoeren.
 
Tandarts in Leidsche Rijn

Mondhygiënist in Leidsche Rijn

In onze tandartspraktijk in Leidsche Rijn zijn mondhygiënistes werkzaam. Zij houden zich met name bezig met de gezondheid van uw tandvlees, waarbij ze ook het voorkomen van gaatjes niet uit het oog verliezen.
 
Mondhygiënist in Leidsche Rijn