Spoedgevallen 0900-8602  |  Contact: 030 - 670 12 03

Mondhygiënist 16 tot 24 uur

MONDHYGIËNIST(e) 24 uur (m/v)

Doel van onze praktijk
We richten ons op gezinnen wonend in de directe omgeving van Leidsche Rijn. Aandacht voor kinderen en preventie staan bij ons hoog in het vaandel.

Omschrijving praktijk
Er zijn 7 fraai ingerichte behandelkamers. De sfeer is fijn en voelt goed bij binnenkomst. Naast algemene tandheelkunde wordt er ook veel gedaan aan kindertandheelkunde, orthodontie, parodontologie, mondhygiëne en implantologie. De praktijk speelt met de diverse soorten dienstverlening in op de behoeften van onze patiënt.

De sfeer in het team is informeel en gezellig iedereen doet goed zijn werk maar staat ook voor elkaar klaar. Het is dan ook van essentieel belang dat je je hierin kunt vinden. Sterker nog; van zo’n team wil je juist onderdeel uitmaken! Het loyale “alle leeftijden” team bestaat uit 4 tandartsen, 4 mondhygiënisten, 1 preventieassistente, 4 tandarts- en orthodontie-assistentes, 5 balie-assistentes, 3 omloopassistentes, officemanager en een praktijkmanager.

Algemene gegevens
Openingstijden van de praktijk zijn maandag t/m vrijdag van 08.15-17.15 uur.
Dagelijks heb je 45 minuten de tijd om samen met je collega’s te lunchen in onze gezellige kantine.
De praktijk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Doel van de Functie
De mondhygiëniste die onze praktijk komt versterken in Utrecht Leidse Rijn, is een enthousiaste en betrokken mondhygiëniste met oog voor de patiënt.
De voorkeur gaat uit naar een samenwerking van 24 uur, voor de dinsdag, woensdag en vrijdag.

Functie eisen

  • Aanvang werkzaamheden op korte termijn mogelijk, samen nader te bepalen,
  • Je staat open om overleg te voeren met diverse collega’s binnen de praktijk,
  • Samenwerking en professionele houding is een pré,
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal,
  • Communicatief vaardig,
  • Flexibel en collegiaal.

Wat wij bieden
Dynamische werkomgeving, in een moderne praktijk met meerdere disciplines en van alle gemakken voorzien. Je komt te werken in een professionele werkomgeving binnen een leuk en gezellig team. Werkzaamheden kunnen op basis van ZZP of loondienst. En mocht je al kunnen werken met Exquise Next Generation is dat een pré.

Reageer snel en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Je CV en motivatiebrief kun je per e-mail sturen naar: pm@tpgz.nl. Wil je meer informatie over de functie kan je contact opnemen met onze Praktijkmanager Marianne Burghoorn, T. 06 5774 7534

Type zoekwoord ...