Visie

Onze visie

Onze visie
Bij Tandartspraktijk Groot Zandveld staan we voor een compleet aanbod aan tandheelkundige zorg, met een hoge mate van kwaliteit. Wij streven ernaar een vertrouwd adres te vormen voor de verzorging van uw gebit, waar een persoonlijk contact met u in een prettige, open sfeer centraal staat.
Dit vinden we niet alleen prettig, het leidt ook tot een hogere mate van kwaliteit. Een persoonlijke en duurzame relatie met u bevordert de betrokkenheid en bewustwording van u als patiënt bij onze behandeling en dus uw mondgezondheid. Binnen onze visie is er veel aandacht voor preventie. Wij streven ernaar tandproblemen te voorkomen in plaats van ze te verhelpen. Om die reden zult u wellicht de mondhygiëniste of preventie-assistente vaker zien dan de tandarts of kindertandverzorgster. Een werkwijze die voor iedereen leidt tot meer efficiëntie, minder ongemakken en lagere kosten.

Om de kwaliteit van ons werk voor u te waarborgen, zorgen we ervoor dat al onze medewerkers en assistentes goed zijn opgeleid (in bezit van de benodigde diploma’s) en bovendien voortdurend up-to-date blijven op het gebied van kennis en vaardigheden in het vakgebied. We werken met hoogwaardige en moderne apparatuur en houden ons aan de geldende richtlijnen. We houden regelmatig een patiënttevredenheidsonderzoek om onze zorg te toetsen, maar ook om te kunnen blijven verbeteren.

Inschrijven nieuwe patiënten

Vul hier het online formulier in om uw gegevens naar ons door te sturen, wij zullen daarna kontakt met u opnemen om een afspraak in te plannen.
Op dit moment nemen we nog beperkt patienten aan.
Lees verder
Wij zijn weer geopend voor nieuwe patienten. U kunt zich hier online aanmelden.
Direct online inschrijven

Behandelingen

Tandarts in Leidsche Rijn

Binnen Tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn werken meerdere tandartsen, die een breed pakket aan tandheelkundige behandelingen voor u uitvoeren.
 
Tandarts in Leidsche Rijn

Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Gespecialiseerd in verzorging en behandeling van het kindergebit
 
Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Mondhygiënist in Leidsche Rijn

In onze tandartspraktijk in Leidsche Rijn zijn mondhygiënistes werkzaam. Zij houden zich met name bezig met de gezondheid van uw tandvlees, waarbij ze ook het voorkomen van gaatjes niet uit het oog verliezen.
 
Mondhygiënist in Leidsche Rijn

Tandarts voor orthodontie in Leidsche Rijn

Bij tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn is een ervaren en deskundige tandarts die verantwoordelijk is voor de orthodontische behandelingen bij u en uw kind (beugel).
 
Tandarts voor orthodontie  in Leidsche Rijn