Tanden bleken in Leidsche Rijn

Voor tanden bleken hanteren we in onze praktijk in Leidsche Rijn het principe van ‘thuisbleken’. Dit betekent dat u een op maat gemaakte ‘lepel’ voor het bleken van onze tandartsen mee naar huis krijgt. Hiermee creëren we een optimaal resultaat.
Tanden bleken kan resulteren in (lichte) gevoeligheid van de tanden. Onze tandartsen geven u graag een persoonlijk advies over hoe u een maximaal resultaat kunt behalen met minimale klachten.

Optimaal resultaat, minimale klachten

Bij het tanden bleken maken we gebruik van individuele lepels, die op uw gebit zijn afgestemd. Deze worden vervaardigd door een tandtechnieker. Door de lepels te gebruiken in combinatie met een bleekgel, kunnen we uw tanden gedoseerd bleken. Daardoor behalen we een maximaal resultaat met minimale gevoeligheidsklachten. Uiteraard krijgt u van onze tandartsen een heldere instructie voor het bleken van uw tanden.

Tandartspraktijk Groot Zandveld bedient patiënten in Leidsche Rijn, Utrecht, De Meern en Vleuten. Wilt u meer weten over tanden bleken in onze praktijk? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Inschrijven nieuwe patiënten

Vul hier het online formulier in om uw gegevens naar ons door te sturen, wij zullen daarna kontakt met u opnemen om een afspraak in te plannen.
Op dit moment nemen we nog beperkt patienten aan.
Lees verder
Wij zijn weer geopend voor nieuwe patienten. U kunt zich hier online aanmelden.
Direct online inschrijven

Behandelingen

Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Gespecialiseerd in verzorging en behandeling van het kindergebit
 
Kindertandzorg in Leidsche Rijn

Mondhygiënist in Leidsche Rijn

In onze tandartspraktijk in Leidsche Rijn zijn mondhygiënistes werkzaam. Zij houden zich met name bezig met de gezondheid van uw tandvlees, waarbij ze ook het voorkomen van gaatjes niet uit het oog verliezen.
 
Mondhygiënist in Leidsche Rijn

Tandarts voor orthodontie in Leidsche Rijn

Bij tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn is een ervaren en deskundige tandarts die verantwoordelijk is voor de orthodontische behandelingen bij u en uw kind (beugel).
 
Tandarts voor orthodontie  in Leidsche Rijn

Tandarts in Leidsche Rijn

Binnen Tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn werken meerdere tandartsen, die een breed pakket aan tandheelkundige behandelingen voor u uitvoeren.
 
Tandarts in Leidsche Rijn