Spoedgevallen 0900-8602  |  Contact: 030 - 670 12 03

Omloopassistente 24-32 uur met doorgroeimogelijkheden

Tandartspraktijk Groot Zandveld

Doel van onze praktijk
We richten ons op gezinnen wonend in de directe omgeving van Leidsche Rijn. Aandacht voor kinderen en preventie staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Omschrijving praktijk
Er zijn 7 fraai ingerichte behandelkamers. De sfeer is fijn en voelt goed bij binnenkomst. Naast algemene tandheelkunde wordt er ook veel gedaan aan kindertandheelkunde, orthodontie, parodontologie, mondhygiëne en implantologie. De praktijk speelt met de diverse soorten dienstverlening in op de behoeften van onze patiënt.

De sfeer in het team is informeel en gezellig iedereen doet goed zijn werk maar staat ook voor elkaar klaar. Het is dan ook van essentieel belang dat je je hierin kunt vinden. Sterker nog; van zo’n team wil je juist onderdeel uitmaken! Het loyale “alle leeftijden” team bestaat uit 4 tandartsen, 4 mondhygiënisten, 1 preventieassistente, 4 tandarts- en orthodontie-assistentes, 5 balie-assistentes, 3 omloopassistentes, officemanager en een praktijkmanager.

 

Algemene gegevens
Openingstijden van de praktijk zijn maandag t/m vrijdag van 08.15-17.15 uur. Dagelijks heb je 45 minuten de tijd om samen met je collega’s te lunchen in onze gezellige kantine. De praktijk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Doel van de Functie
De assistent omloop en sterilisatie is het hart van de organisatie. De assistent reinigt en desinfecteert de materialen en instrumenten. Ook zorgt de assistent ervoor dat gebruikte materialen worden opgehaald en dat behandelkamers worden voorzien van schoon materiaal. De assistent omloop en sterilisatie werkt volgens professionele richtlijnen, werkinstructies en protocollen van de organisatie. Kan jij schoon en hygiënisch werken en ben je georganiseerd, dan is deze job echt iets voor jou! Omdat de assistent omloop de behandelkamers opstart zijn de werktijden van 07.00 tot 16.00 uur.

Ook kan deze baan een opstap zijn naar bijvoorbeeld tandarts-/ortho assistente of balie assistente.

 

Functie eisen

  • Ervaring in de mondzorg is een pré, geen must. Geen ervaring? Je wordt opgeleid.
  • Kennis van hygiëne bij het reinigen en desinfecteren van materialen en instrumenten
  • Affiniteit met organiseren en planning
  • Nauwkeurig en precies
  • Kennis van de huidige WIP richtlijnen en verantwoordelijkheden, is een pré geen must.
  • Teamplayer met groot gevoel voor samenwerking.

Wat wij bieden
Dynamische werkomgeving, in een moderne praktijk met meerdere disciplines en van alle gemakken voorzien. Je komt te werken in een professionele werkomgeving binnen een leuk en gezellig team. Er is voldoende ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen.
Uiteraard blijft jouw harde werk niet onbeloond en bieden wij je goede arbeidsvoorwaarden afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Reageer snel en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!
Je CV en motivatiebrief kun je per e-mail sturen naar: pm@tpgz.nl. Wil je meer informatie over de functie kan je contact opnemen met onze praktijkmanager Marianne Burghoorn, T. 06 5774 7534

Type zoekwoord ...